Therapievormen


Reiki

Reiki is een Japans woord en betekent "Universele energie". Het systeem van Reiki is rond de vorige eeuwwisseling herontdekt door de Japanse Dr. Mikao Usui waarin met handoplegging wordt gewerkt. Reiki kan omschreven worden als een liefdevolle aanraking, dat men van nature al bij zich heeft.
Een voorbeeld: Een kind valt, heeft pijn aan zijn knie en huilt. Moeder wrijft met haar hand over de plek en geeft er een kus op. Vaak is de pijn dan al weg. Dit noemt men liefdesenergie.
Lees verder..

Touch of Matrix

Touch of Matrix is een energetische methode van deze tijd die alles in beweging zet.
Touch of Matrix is grotendeels gebaseerd op eigen inzichten en gedeeltelijk op de kwantumfysica. Deze stelt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is door middel van het morfogenetisch veld, wat te vergelijken is met het internet. Het is een netwerk van verbindingen. Als hier een verstoring optreedt, betekent dat een blokkade op bijvoorbeeld het fysieke/mentaal/ emotionele en/of spiritueel niveau.
Lees verder..

Systeem/Familie - opstellingen

Familie-systeemopstelling is een methode die zonder veel woorden ons laat zien welke plek we in bv. onze familie, vrienden, collega's of kennissen innemen.
Als familie, vrienden, collega's of kennissen zijn we als het ware verbonden met onzichtbare koorden. 
Lees verder..

Sensi therapie

Sensi-therapie behandelt de mens in zijn totaliteit en is er op gericht om het zelfherstellend vermogen en de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Hierdoor wordt de kwaliteit van het leven verbeterd. Het woord sensi komt van het woord sensitief. Deze methode is dus ook heel geschikt voor HSPers.
Lees verder..


Luisterkind

Bij een luisterkind afstemming maak ik via een foto contact met diegene voor wie ik een afstemming doe.
Het mooie van een afstemming is dat diegene niet naar mijn praktijk hoeft te komen.
Tijdens een luisterkind afstemming maak ik contact met het onderbewuste van de mens. Ik ga in gesprek met haar/ hem over de vragen die er zijn.
Ik luister naar wat zij/ hij mij te vertellen heeft. Dat kan letterlijk met zinnen zijn, beelden, geuren, kleuren, alles wat zij/hij op dat moment belangrijk vindt.
Deze vertaal ik dan weer in tekst.
Het is de bedoeling om de antwoorden op de vragen naar boven te halen.
Van dit alles maak ik een verslag die je per email toegstuurd krijgt.
Door het verslag vaker na te lezen ontstaat er steeds meer inzicht en helderheid. 
Lees verder..

Schumann resonantie

De schumannresonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde.
Allles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde.De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.
Lees verder..